Шта омиљена грицкалица говори о вама

ГС
Foto: Pixabay

У зависности од тога шта волите да грицкате, могу се одредити неке људске особине...

Чипс

Карактер: Ради се о чистој амбицији! Остале особине су нестрпљивост, компетитивност и велика мотивисаност успјехом.

Ако највише волите да се испред ТВ смјестите с кесицом чипса или познајете неког таквог, вјероватно сте свјесни врло компетитивног духа. Нека истраживања потврдила су да ће директори радије посегнути за кромпировим чипсом него за било којим другим сланим грицкалицама. Такође, статистике говоре да љубитељи чипса постижу велике успјехе како у пословном, тако и у приватном животу.

Крекери

Карактер: Осјетљивост, али и емпатичност и свестраност.

Љубитељи сланих крекера често су стидљиве особе, али и врло пажљиве. Од руке им иде мултитаскинг и без проблема ће завршити више пројеката одједном. Међутим, како би показали своју креативност треба им вријеме за себе. У односу на остале љубитеље грицкалица, ова група је најотворенија за склапање виртуелних веза.

Смоки

Карактер: Честитост, али и етичност, савјесност и исправност.

Они који уживају у прозрачним хрскавим залогајима смокија одлични су у организацији и успостављању реда. Свој интегритет успешно одржавају усађеним исправним и моралним вриједностима, пише Miss 7.

Тортиља чипс

Карактер: Перфекциониста, а може да буде и хуманитарац - уз то су одлични планери.

Ако познајете неког ко најрадије посеже за тортиља чипсом, знајте да се ради о типу А личности - воле да планирају ствари и да држе све под контролом. Обично имају врло високе циљеве, али их и постижу захваљујући самодисциплини.

Киселкасте гумене бомбоне

Карактер: Обично су оптерећени и преплављени, па могу да буду фрустрирани, али и уравнотежени.

Киселе гумене бомбоне у себи имају и слаткоћу, а ову специфичну комбинацију воле људи који су обично оптерећени. Психолози објашњавају да љубитељи киселе хране имају врло високе стандарде, а ако притом воле и слатке ноте у комбинацији, онда могу да постигну равнотежу у животу.

Переце

Карактер: Ради се о врло креативним особама које су енергичне и воле да се забављају.

Будите сигурни да је особа коју упознајете док халапљиво грицка переце, приличан екстроверта и ви ћете вероватно бити један од бројних пријатеља на њеном списку. Уживају у друштвеним догађајима, симпатичну су, пуни спонтаности и врло занимљиви.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана