Влада Вуксановић нашао нову љубав

Aгенције
Влада Вуксановић нашао нову љубав

Владимир Вуксановић је послије везе с Наташом Беквалац, нашао је нову дјевојку баш у њеном родном граду Новом Саду. Он није смувао било коју, већ бившу дјевојку Милана Лоле Смиљанића, манекенку Јовану Швоњу.

Атрактивну црнку јавност је упознала у споту Саше Ковачевића "Како после нас" а доспјела је у жижу јавности прије неколико година, кад је покушала да се убије скочивши с Моста слободе у Дунав због свађе с тадашњим дечком манекеном Славком Мољцем. Таман кад се тај инцидент заборавио, Јована је опет доспјела у јавност по несрећи, кад је у Сремској Митровици упала у термални извор и том приликом задобила тешке опекотине. Несрећне ситуације сад су далеко иза ње. Са Владом љубав јој цвјета, тврде они који их познају, али везу не желе да експонирају. Како пишу српски медији они се и не крију, па су прошлог викенда виђени заједно на једном београдском сплаву.

- После раскида с Наташом Влада је схватио да мора да настави даље и дао је шансу Јовани. Доста времена проводе заједно - говори добро обавијештен извор.
Јована се новим дечком похвалила на "Инстаграму", гдје је поставила њихову фотографију.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана