Весна са Николијом лумпује по Атини

Агенције
Весна са Николијом лумпује по Атини

Весна Змијанац не раздваја се од кћерке Николије Јовановић, с којом свакодневно лумпује и прави хаос на плажама у Атини!

Пјевачица, која је недавно оставила бившег дечка Жељка Рстића због преваре с "Грандовом" водитељком Тамаром Стојмиров, откако је отишла у Грчку дише пуним плућима као да је тинејџерка и уопште се не осврће на прошлост. Како преносе медији у Србији због цијеле ситуације, она је искључила свој мобилни телефон на неколико дана како је нико не би узнемиравао и преносио јој градске приче о њеном раскиду.

- Змијанчева се са кћерком проводи све у шеснаест, иако сви мисле да је закључана у стану и да плаче због љубавних јада. Сваки дан се кроз град возе новим кабриолетом и обилазе плаже, где се купају и уживају у испијању хладних коктела. Весна уз Николију води бржи темпо живота него што је раније, па је због тога изгубила неколико килограма. На плажама им прилазе згодни момци, а многи им шаљу скупа пића - прича  извор, који тврди да је Николија своју маму прилично подмладила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана