Тања узела 3.000 евра па није дошла на наступ

Агенције
Тања узела 3.000 евра па није дошла на наступ

Пјевачица Тања Савић преварила је људе за наступ у познатој дискотеци у Добоју за 3.000 евра. Како пишу српски медији пјевачици је колега из "Гранда" Амар Гиле Јашарспахић набацио тезгу преко свог друга који је менаџер у клубу гдје је требало она да пјева, али је она узела паре и побјегла.

Тања је као услов изричито тражила да новац за наступ уплате мјесец раније, што није правило, да би она само дан пред наступ јавила да наводно има смртни случај, а већ увече је гостовала у једној емисији која се емитовала уживо. Сљедећег јутра спаковала је кофере и са мужем побјегла у Аустралију.

- Гиле је звао Тању и рекао јој како је његов пријатељ заинтересован да она пјева у клубу у Добоју. Иако није имала много заказаних тезги, колега јој је помогао да заради новац, али га је она испалила. Тања и њен супруг инсистирали су на томе да добију новац мјесец прије наступа, иако није пракса да било коме тако изађемо у сусрет. Дали смо јој сав новац, да би она само дан пред наступ јавила да има смртни случај и да не може да пјева - прича извор из дискотеке и додаје да су у први мах повјеровали у пјевачицину причу, али већ сутрадан су сазнали да је цијела прича била смишљена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана