Син Ханке Палдум на одвикавању?!

kurir
Син Ханке Палдум на одвикавању?!

Београд - Мирзад Бркић (28), син Ханке Палдум (58), тренутно се наводно налази на рехабилитацији и одвикавању од дроге у Њемачкој.

Насљедник популарне краљице севдаха јавности је постао познат у јануару ове године када је својим џипом марке нисан у Сарајеву налетио на три жене које је теже повриједио, а полиција је утврдила да је био под дејством спида.

Након ове несреће, Ханка је свог сина пријавила Центру за одвикавање од алкохола и наркотика, у коме мора да проведе 90 дана како би испунио све услове погодбе с тужилаштвом, које је против њега поднијело кривичну пријаву због угрожавања безбједности јавног саобраћаја.

"Посљедњих година Мирзад има проблема с наркотицима, а поред тога зависан је и од алкохола. Он ће три мјесеца провести на лијечењу како би избјегао затвор", прича извор за Курир и наставља: "Ханкин син има бескрајну подршку породице, која му је у иностранству омогућила адекватно лијечење. На рехабилитацију је отишао на наговор мајке, коју је највише погодило његово тренутно стање."

Овим поводом новинари су позвали популарну пјевачицу, међутим, чим су се представили, она је прекинула везу.

На Бркића пуцано прије 3 године

Мирзад Бркић је годинама познат полицији због криминалних радњи и употребе наркотика.

Он је 2006. доведен у везу са саобраћајном несрећом у којој је возећи мотор наводно ударио и повриједио пјешака, али је тај случај заташкан.

Пет година касније, 26. фебруара 2011, Мирсад је рањен у пуцњави. Он је тада погођен хицем у поткољеницу, али полицији није желио да каже гдје и како је дошло до обрачуна, нити ко је пуцао на њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана