Шерон Стоун је немогућа!

Танјуг
Шерон Стоун је немогућа!

Италијански редитељ Пупи Авати желио је да глумица Шерон Стоун игра у његовом новом филму "Златни дјечак", али оно што није знао је колико ће бити тешко да с њом сарађује.

Он је изјавио „Холивуд рипортеру" да је био пресрећан када је сазнао да је глумица пристала да игра у његовом нискобуџетном пројекту, али да се његово расположење промјенило када су му њени представници поднијели листу њених захтјева.

„Преговори с њом били су на граници апсурда, изнијети су срамотни захтјеви, као да је Италија нека земља трећег свијета. Успут, само да знате, у Италији имамо струју", навео је Авати.

Италијански редитељ тврди да се Шеронино мушићаво понашање испољило и на снимању. Тако је једном приликом без најаве напустила сет чим је видјела групу фотографа и телевизијску екипу који су дошли да сниме једну сцену.

„Мој брат Антонио је касније примио позив од њеног менаџера из Лос Анђелеса који му је рекао да се Шерон закључала у својим колима, те да неће изаћи и снимити сцену док се фотографи и телевизија не удаље са сета", испричао је он.

„Колико луд треба да будеш да зовеш неког у Америци да ријеши проблем који је и сама могла да рјеши. Било је довољно да ми каже", закључио је Авати.

„Ништа од наведеног није истина", била је реакција Шерониног представника за штампу на Аватијеве изјаве. „Госпођа Стоун је изузетан професионалац", истакао је он, а преноси Хафингтон пост.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана