Сара и Каћа се посвађале усред бутика

Агенције
Сара и Каћа се посвађале усред бутика

Бивше учеснице ријалитија "Фарма" пјевачица Катарина Грујић и манекенка Сара Трајановић прошлог викенда шопинговале су у "Фешн парку" у Инђији, гдје су све посјетиоце оставиле у чуду због жучне свађе око торбице.

Дјевојке су започеле куповину видно расположене, али проблем је настао кад су се обје ухватиле за исту ствар у једној продавници луксузних брендова. Другарице су у једном тренутку почеле да вичу једна на другу и да се отимају око торбе. Док су продавачице биле у чуду и очекивале када ће се Сара и Каћа почупати, њих двије су схватиле да их сви посматрају, па су "повукле ручну". Договориле су се да једна купи ташну, а друга кошуљу, па ће се мијењати, кад којој шта буде требало.

- Снижења су заиста била велика и торбица за коју су се ухватиле била је прелепа, али нико није очекивао да ће се другарице сукобити усред бутика. На крају су једва успеле да се договоре  - каже једна од продавачица.

Она је додала да с обзиром на то да су обје дјевојке темпераментне ни оштрих ријечи није недостајало а муштерије које су се затекле у бутику нису могле да вјерују како се оне понашају на јавном мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана