Сандра и Андреј увећавају породицу

Агенције
Сандра и Андреј увећавају породицу

Сандра Мељниченко (37) планира да се по други пут оствари у улози мајке. Супруга руског милијардера Андреја Мељниченка (43) повјерила се својим пријатељима и рекла како би вољела да својој двоипогодишњој ћерки Тари роди брата или сестру, пишу српски медији. Сан о проширењу породице бивше чланице групе "Моделс" подржава њен животни сапутник.

- Сандри и Андреју је ћерка Тара донела највећу срећу у животу и волели би да њихова породица постане богатија за још једног члана. Сандра ужива у мајчинству и обавезама око детета, па би волела да се поново оствари у најважнијој животној улози. Она је максимално посвећена својој ћерки, од које се не одваја ни на трен. Чак и кад има пословне обавезе, она води своју наследницу - прича наш добро обавијештени извор и наставља:

- Мала Тара ужива док се игра с дјецом, што је био довољан знак да Сандра пожели да јој подари брата или сестру. Она је пријатељицама и члановима најуже породице рекла како је дошло време да ради на проширењу породице јер не жели да њена ћерка одраста сама. Сандри и Андреју није важно да ли ће дете бити мушког или женског пола, већ то да трудноћа и порођај протекну у најбољем реду, као што је то било и први пут.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана