Романа пљувала Фотоса па му се опет вратила

Aгенције
Романа пљувала Фотоса па му се опет вратила

Романа Панић и Фотос Питађис поново су обновили везу. Пјевачица и адвокат, који се у октобру 2012. године оженио глумицом с Кипра Николетом Каром, у недјељу увече дошли су у популарни београдски клуб "Синема", гдје су заузели један од централних сепареа.

С обзиром на то да је Романа на "Фарми", у којој је учествовала, отворено причала о томе колико ју је Питађис повриједио, многи који су се те ноћи затекли у "Синеми" били су веома изненађени кад су угледали добро познати пар.

- Романа није скидала осмех с лица, а и Фотос је био веома расположен. Могуће је да су обележили Романин рођендан, који је неколико дана раније прославила с друштвом - каже извор с лица мјеста, а преносе српски медији.

Иначе, веза између Романе и Фотоса годинама је интригирала јавност због њихових честих свађа и помирења. Упознали су се прије шест година, а први пут су раскинули прије три и по године зато што је Фотос добио сина са Јованом Симић. Романа је адвокату брзо опростила, а дефинитивно су прекинули сваки контакт кад је он започео везу с глумицом Николетом Каром, којом се оженио.+++



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана