Романа добила понуду да напише књигу

Г.С.
Романа добила понуду да напише књигу

Пјевачица Романа Панић која је депортована из Бизбејна гдје је боравила у затвору због пљачке банкомата, добила је понуду да напише књигу о томе шта је све прошла у посљедњих годину дана.

За тај подухват издавачка кућа пјевачици нуди чак 20.000 евра, али је услов да писање буде завршено с првим септембарским данима, пишу домаћи медији.

Романи је још док је боравила у миграционом центру у Аустралији стигла понуда од једне познате издавачке куће да све своје муке, и љубавне и затворске, стави на папир и да за то буде добро плаћена, пише Курир.

Износ од двадесет хиљада евра врло је примамљива и како тврди извор близак пјевачици, она је врло близу тога да прихвати понуду. У том случају имала би двије недјеље времена да испише око стотинак страница, колико је планирано да буде обим књиге, и да почетком септембра већ буде у продаји.

Панићева ће највјероватније прихватити и понуду да за 50.000 евра учествује у четвртој сезони “Задруге”, која такође стартује у септембру, па ће имати прилику и да пред камерама исприча своју аустралијску авантуру, која ју је скупо коштала, али ће по свој прилици на њој доста и зарадити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана