Нина у вези са Мирзом Шољанином

Агенције
Нина у вези са Мирзом Шољанином

Хрватска пјевачица Нина Бадрић (42) је већ мјесец и по у вези с побједником треће сезоне сарајевског такмичења "Звијезда можеш бити ти" Мирзом Шољанином (29) из Сјенице.

Како наводе босански медији, они су се упознали 2011. године на финалу музичког такмичења, кад је Нина била гост вечери, а годину касније снимили су и дуетску пјесму "Душе су се среле". У међувремену су постали добри пријатељи, касније и врло блиски, па чак ни разлика од 13 година није била препрека да се заволе.

- Нина често долази у Сарајево. Они вјешто прикривају своју везу, крију је од очију јавности да им нешто не би кренуло лоше. Кад је Нина упознала Мирзу, била је убијеђена да ће он побиједити у такмичењу. Кад су урадили и промовисали дует, њихово дружење је постало све интензивније. Често су наступали заједно и уједно се све више приближавали једно другом, а да тога нису ни били свјесни - прича извор близак пјевачу и додаје да су Нина и Мирза свакодневно у контакту, и броје дане до сусрета. Мирза је на питање новинара да ли је у вези с хрватском колегиницом вјешто избјегао одговор.

- У граду сам, имам обавеза, не могу сад никако да причам. Извини, молим те! Касније ћу да се јавим - поручио је пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана