Наташа посвађала Владу и Љубу

Агенције
Наташа посвађала Владу и Љубу

Послије вишегодишњег дружења и братства Љуба Јовановић и Влада Мандић више не говоре, и то због Наташе Беквалац. Како пишу српски медији другари су се посвађали, јер је Влада Наташу назвао највећом српском курвом.

- Проблем између Владе и Љубе настао је када је Мандић рекао свом другу да не буде "пи*ка" и да коначно отвори очи, јер га Наташа врти око малог прста и прави будалу од њега. Кап која је прелила чашу догодила се када је Влада једно вече позвао друга да изађу у кафану, а он му одговорио да је са певачицом. Тада му је Мандић послао поруку следеће садржине:

"Ти си пи*ка највећа! Ја не могу да верујем да си се заљубио у највећу српску курву. Варала те је са ким је стигла. Са Ћазимом, са овим, са оним... Ти си пи*ка!". Овај СМС прочитала је и Ната, која се много изнервирала и бесно је саопштила Љуби: "Или Влада или ја". Чак је инсистирала да на њене очи Јовановић, сада већ бившем другу, напише поруку да је њихово дугогодишње пријатељство завршено и да је ово последњи пут да је извређао певачицу. Наравно, Љуба је послао поруку по жељи његове драге - прича извор близак прослављеном рукометашу и додаје да се одмах сутрадан Јовановић иселио из зграде која је у власништву његовог бившег друга.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана