Мирослав Илић има ванбрачног сина?

Агенције
Мирослав Илић има ванбрачног сина?

Американка нашег поријекла тврди да са познатим српским пјевачем из Мрчајеваца, Мирославом Илићем има сина, којег пјевач никада није желио да упозна.

Илић тврди да он није његов син, те да је он ожењен човјек, има и унуке и не жели да му ико квари породичну срећу.

Како су објавили српски медији, Илић наводно има ванбрачног сина Девена (29) у Америци, којег је добио са М. А., са којом је био у вези док је био на турнеји у Америци. О његовом ванбрачном сину већ неколико година се прича и пише, а Мирослав никада није хтио да га упозна или призна.

Наиме, прије више од двије деценије Илић је отишао на турнеју преко баре, гдје је, иако је тада већ био ожењен, упознао згодну дјевојку. Они су се упознали на наступу у Њујорку преко заједничких пријатеља. То је била љубав на први поглед, из које се, наводно, родио Девен.

- Девен никада није имао прилику да упозна свог биолошког оца, јер су сви покушаји госпође, која је у два-три наврата звала Мирослава и покушала да разговара са њим, не би ли га убедила да упозна сина, били узалудни. Илић је увек говорио да је у срећном браку и да га већ једном остави на миру, не удостојивши се да упозна сина. Популарни певач није желео да чује, а камоли да призна своје “грехе” из младости. Међутим, с годинама, Девенова жеља да упозна тату постајала је све већа те је притискао мајку да му каже ко је његов отац - рекао је извор.

Илић је признао да познаје жену која тврди да имају заједничког сина.

- Познајем дотичну особу и кажем вам да морате бити обазриви са психопатама такве врсте. Није је било у мом животу пуних двадесет година, али сада се опет појављује, као из пепела. Тај дечко није мој син, то су њене измишљотине - говорио је Мирослав.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана