Мајка учеснице ријалитија упала у вилу с ножем да би извукла кћерку

Kurir
Мајка учеснице ријалитија упала у вилу с ножем да би извукла кћерку

ЗЕМУН - Мајка учеснице Парова 8 Невене Живановић наводно је ушла у просторије и ножем насрнула на портире инсистирајући да њену кћерку изведу из виле Парова.

Све се одиграло 16. 1. 2020, када се испред студија појавила Аља Калавер, која је била са групицом људи који су дјеловали као да су спремни да свакога часа упадну у конфликт.

Радник Хепи ТВ истог момента је пријавио полицији да неко покушава да насилним путем упадне у вилу, као и да једна жена има хладно оружје.

На самом улазу у зграду није било обезбјеђење, већ обичан портир, човјек који легитимише ко улази у просторије. Аља и њени насилници ушли су на главни улаз, а затим дошли до кетеринга испред улаза у вилу, гдје се налазе учесници ријалитија Парови.

– У просторији кетеринга су се у том тренутку налазили радници обезбјеђења, који су зауставили Аљу и њене сљедбенике и наредили им да напусте просторије Хепи ТВ. Тада је Невенина мама Аља извадила нож и рекла да је дошла по своју кћерку Невену Живановић. Радник обезбјеђења је Аљу ухватио за руку у којој је држала нож и тада је услиједила борба која је потрајала неколико минута. Била је упорна у намјери да се избори с њим и да нож остане код ње у рукама. На једвите јаде је успио да је савлада и отме јој нож да не би некога повриједила – каже извор продукције који се нашао на лицу мјеста.

Додаје да је Аља тада почела да хистерише. Почела је да вришти на сав глас као да је неко бије. Урлала је и ударала обезбјеђење: "Гдје је моје дијете? Хоћу да моја кћерка смјеста изађе одавде. Невенина, мама је овдје. Изађи напоље. Смјеста да сте је пустили. Има да направим хаос" – вриштала је она на сав глас.

– Било је несносно гледати све те сцене. И ти људи који су били са њом дјеловали су као да ће сваког момента да скоче и направе хаос. Невену нико није држао на силу у ријалитију. Она је могла нормалним путем да изађе кад год хоће. Нико је није приморао да остане, била је у вили својом вољом. Њена мајка је стално потенцирала на томе да њену кћерку напољу чека богат момак који ће јој платити казну од 50.000 еура. Тог часа Невену су извели мирним путем, без потребе да се користе ножеви или било какав вид силе. Њена мајка се смирила, а Невена је била љута јер је Аља урадила то што је урадила. Отишле су са телевизије у свађи – завршава извор.

На срећу, нико није повријеђен, просторије телевизије имају видео-надзор, радник обезбјеђења је изјавио да је догађај одмах пријавио надлежнима у телевизији, а тек кад су му они дозволили, позвао полицију да пријави наведени догађај. Против Аље Калавер биће подигнута кривична пријава и њој пријети хапшење и затвор због напада на особље Хепи телевизије хладним оружјем, као и због насилног понашања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана