Хрватска водитељка у центру секс-скандала

Агенције
Хрватска водитељка у центру секс-скандала

Хрватску тренутно потреса скандал због објављивања порно-снимка у коме се види неколико мушкараца, а главна актерка је хрватска водитељка и манекенка Тина Катанић.

Манекенка је на снимку видно дезоријентисана, несвjесна да је снимају, очигледно под утицајем наркотика, а тројица мушкараца су је искористила за задовољење својих потреба.

“Осjећам се понижено, обесправљено. Због околности цијелог случаја, гдје су многе ствари учињене преко моје воље, дала сам исказ у ПУ загребачкој и даље ће институције правне државе радити на заштити мојих права. Потражила сам правну помоћ и убудуће ће моје интересе заступати овлашћена адвокатска канцеларија”, поручује Катанићева за “Дневник“.

Према наводима хрватских медија, видео је сниман у једном стану у центру Загреба, а на снимку се чује како младићи дјевојци нуде дрогу – “Ош шмркат?”, питао ју је један, а судећи према њеним реакцијама, закључује се да није у најсвјеснијем стању.

Иначе, снимак који је понуђен готово свим медијским кућама у Хрватској неће осванути ни на једном порталу, чиме су медији показали солидарност у овом случају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана