Георгиев се опијао 14 часова у комаду

Агенције
Георгиев се опијао 14 часова у комаду

Пјевач Владо Георгиев, наводно је прије неки дан у кафани провео 14 часова у комаду, тачније од 15 часова поподне до пет ујутро.

Пјевача је пратила екипа једне папарацо емисије у Србији са којом је раније имао обрачун, а снимљен је како у видно алкохолисаном стању излази из једног ресторана и сједа за волан, након чега одлази у други кафић.

Он по свему судећи, није ријешио свој проблем са алкохолом, иако су га многи упозоравали да се окане тога. Прво је снимљен испред једног познатог београдског ресторана, у који је, наводно, стигао припит с једног другог мјеста око три сата поподне. Тамо се задржао чак до пола десет увече.

Сниматељи су га све вријеме чекали, и дочекали да забиљеже како излази, сада већ прилично пијан, улази у ауто да вози и одлази у један кафић. У њему је, према подацима ове емисије наставио да пије до пет часова ујутру. Пошто је једва стајао на ногама и није био у стању да вози, смјестили су га у такси.

Наводно је тражио да га таксиста одвезе до још једне кафане. У то доба прва кафана до које је довезен није радила, па га је испред сљедеће сачекао пријатељ и буквално га носио до улаза као рањеника јер више није могао сам да хода, а екипа емисије га је ту напустила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана