Ера и Тома Пантерс краду струју

Агенције
Ера и Тома Пантерс краду струју

Ера Ојданић се по други пут нашао на удару "Електродистрибуције Београд", која је јуче објавила списак оних који су крали струју.

Како пишу медији у Србији, на том списку налази се мотел који је у власништву познатог пјевача, као и његова приватна кућа. Иако је још у мају саопштено да се Ојданић користио недозвољеном радњом како би избјегао плаћање струје, тај случај није ријешен, па је сада опет оптужен од стране "Електродистрибуције Београд". Али он ту није сам. На списку је још 30 дужника - компаније, сплавови, пекаре, а између осталих и ресторан на води чији је власник Тома Пантерс.

Ера тврди да није лопов и да измирује своје обавезе.
- Ма какав лопов, ја се у струју уопште не разумем. Не знам ни осигурач да променим. Никад не бих крао струју, нека дођу и провере. Код мене је све легално. Имао сам проблем прошле године, пожар, тада сам мењао струјомере. Редован сам платиша, заиста не знам где они виде проблем - каже Ера. Ера има мотел на Ибарској магистрали који води заједно са својим сином, а поред свадби и весеља нуди и луксузне апартмане, па нема сумње да су рачуни за струју високи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана