Драгојевић усликан са породицом у полицији

Агенције
Драгојевић усликан са породицом у полицији

Срдан Драгојевић коначно је ухваћен с породицом. И то ни мање ни више него у полицији.

Откако је постао познат, прослављени редитељ и народни посланик крије свој приватни живот од медија, а папарацо једног листа у Србији усликао га је у друштву најдражих у полицијској станици на Карабурми.
За разлику од многих познатих личности, Драгојевић није вођен на тријежњење, нити је притворен због неког ексцеса, већ је у девет часова ујутро дошао у пратњи супруге, кћерке и сина како би извадили пасоше да би могли заједно да отпутују на одмор у иностранство.
Редитељ чувених филмова "Ми нисмо анђели", "Ране", "Парада" и других прво је покушао да уђе колима на службени улаз полицијске странице, али су му момци у плавом објаснили да свог четвороточкаша мора да паркира ван дворишта зграде, коју због љепоте зову "бела кућа". У просторијама МУП-а задржао се пола сата, што значи да није било гужве. Или је због своје популарности документа предао преко реда.
Срдан Драгојевић има петоро дјеце. Из брака са сликарком Татјаном Стругар, од које се развео 2005, има троје дјеце, а са другом женом добио је још двоје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана