Дара се напила усред емисије

Агенције
Дара се напила усред емисије

Дара Бубамара је недавно била гост у једној емисији и послије неколико коктела које је попила, Радојка се толико напила да је једва причала. Аутор ове емисије је уз шале успио да извуче Дару да би то изгледало као да је само добро расположена, али су чаше испред ње одале у каквом се стању налази.

Како пишу српски медији пјевачица је чим је стигла у емисију, била послужена коктелом, али га је због врућине попила на екс и одмах тражила други. Пошто је у студију било вруће, Дара је пијући алкохол покушавала да утоли жеђ, али јој је већ послије неколико чаша пиће ударило у главу. Понесена добром атмосфером и на опште задовољство колега Ћеме и Александре Бурсаћ, који су заједно са њом били у емисији, пјевачица се зезала и правила шоу. Када је дошао ред да најави своју нову пјесму "Крај и тачка", Бубамара је једва успјела да састави реченицу, па јој је у томе помогао водитељ Горан Чомор.

- Ала ови коктели ударају у главу, крај и тачка - рекао је он. На позиве новинара да потврди да ли јој је заиста пиће толико ударило у главу, пјевачица је остала недоступна за коментар.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана