Да ли су се Адријана Лима и Марко Јарић помирили?

Агенције
Да ли су се Адријана Лима и Марко Јарић помирили?

Како преносе неки српски медији кошаркаш Марко Јарић и његова бивша супруга Адријана Лима виђени су заједно у Тивту.

Марко Јарић и његова бивша супруга, бразилска манекенка Адријана Лима, наводно су провели викенд заједно у једном луксузном хотелу у Тивту. Будући да су свој растанак објавили прије нешто више од два мјесеца, нагађа се да се пар ипак помирио.

"Марко и Адријана су дошли у Црну Гору без дјеце, али је са њима било неколико људи из обезбјеђења. Људи који раде у хотелу, у ком су они били смјештени, били су у обавези да никоме не кажу да су њих двоје ту. Стигли су приватним авионом, а један дио хотела резервисали су само за њих, и није било шансе да ико, осим особља, ушета у тај посјед," рекао је добро обавјештени извор за штампано издање листа "Ало!", и наставио:

"Нису излазили, нити су шетали по Црној Гори, и очигледно је да им је овај пут пријао, како би донијели неке одлуке и сачували брак."

Српски кошаркаш и манекенка Викторијас сикрета издали су јавно саопштење о растанку почетком маја гдје су објаснили да су након пажљивог разматрања одлучили да се растану након пет година брака. Ипак, како су рекли, наставиће да подижу и васпитају своје двије ћерке заједно.

Како је Марко Јарић изјавио да је њихов растанак можда само привременог карактера, питамо се да ли су можда одлучили да свом браку пруже нову шансу?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана