Ана Марија поново завела Волкова

Агенције
Ана Марија поново завела Волкова

Ана Марија Жујовић и њен бивши дечко фудбалер Владимир Волкова ријешили су да обнове старе страсти. Наиме, како пишу медији у Србији, они су се у четвртак увече, након луде журке у познатом престоничком клубу, упутили у стан фитнес инструкторке, гдје су до јутра остали.

Све је почело на наступу Наташе Беквалац, када се Волков појавио нешто послије поноћи. Да ствар буде интересантнија, он је у клуб дошао са Лолом Смиљанићем, са којим је својевремено Жујовићева била у вези, али и абортирала његово дијете. Обојица су остали у шоку када је у клуб ушетала Ана Марија Жујовић, са њиховим колегом Николом Мијаиловићем. Када су видјели бившу у друштву играча из ривалског тима, одлучили су да приђу њиховом столу, испричао је извор који је са њима провео то вече.

- Ту причи није крај, јер је Волков све време слао бившој поруке, а договорили су се да из клуба изађу заједно, иако он већ дуже време има другу девојку. Око четири сата ујутру, одвојеним аутомобилима отишли су у стан фитнес инструкторке у којем су преспавали. Шта је било у четири зида знају само њих двоје, али сигурно нису гледали филмове - додаје овај извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана