Забрањено пушење и Зоран Пауновић Пауна представили спот за пјесму "Балкан" ВИДЕО

Кликс
Foto: Printscreen/Youtube/Zabranjeno pušenje

Успјешна сарадња легендарног Пушења и Зорана Пауновића Пауне, која је резултирала запаљивим хитом "Балкан", настављена је снимањем видео спота за ову пјесму која је одмах нашла свој пут до публике.

Пауна је био гост Сеје Сексона и Забрањеног пушења у студију "Плави филм" у Загребу и тамо је настао спот за нумеру "Балкан" која сликовито и сатирично описује ситуацију у регији.

Добру атмосферу у студију и фантастичну интеракцију бенда с гостујућим пјевачем, препознатљивог и моћног гласа, забиљежио је сниматељ Зоран Стојковић па је овај спот прилика за све фанове, којима недостају њихови наступи, да уживају у музицирању Пушења и Пауне.

Аутор пјесме "Балкан" презадовољан је дуетом који је снимио са Сејом Сеџоном, који је, како каже, био "први и једини избор" за снимање ове пјесме.

"Сејо и ја дијелимо љубав према истој музици, а Забрањено пушење има управо ону енергију и сензибилитет које сам замишљао док сам стварао ову пјесму. Колико смо уживали у заједничкој свирци и стварању, најбоље се види у овом споту", каже Зоран Пауновић Пауна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана