Снима се наставак серије "Секс и град", али без старих глумица

Б92
Foto: Getty Images

Оно што је сигурно то је да трећег дијела филма неће бити, али ауторка серије Кендис Бушнел је написала сценарио за наставак серије. У плану је прича о љубави, сексу и послу у Њујорку, овај пут међу припадницама које имају педесет и више година.

Сценарио ће бити урађен по роману који би тек требало да изађе у октобру, „Is there still sex in the city?"

Продукцијске куће Парамаунт телевижн и Анонимос контент су већ преузеле и откупиле права овог романа, па се очекује и зелено свијетло за снимање наставка популарне серије.

Бушнелова је и извршни продуцент наставка, а одговор на питање које носи њен роман даће серије, како кажу из Парамаунта „Да, има га".

Разлика између оригиналне серије и овог наствака није само у годинама главних јунакиња већ и у глумицама. Сада ћемо имати прилику да видимо нова лица на екрану која још нису откривена.

Ауторка хит серије је изјавила како је популација жена у педесетим годинама јако мала и како се некада сматрало да су то године повлачења, пензије и смањеног сексуалног апетита.

Серија „Секс и град" се приказивала од 1998. до 2004. године, а главне улоге су носиле Сара Џесика Паркер, Синтија Никсон, Ким Катрал и Кристин Дејвис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана