Седма "Бањалучка гитаријада" 5. децембра у Клубу студената

ГС
Седма "Бањалучка гитаријада" 5. децембра у Клубу студената

БАЊАЛУКА - По седми пут "Квин Естрада" 5. децембра у Клубу студената организује "Бањалучку гитаријаду", са циљем промовисања локалне музичке сцене и подршке младим музичарима.

Ново издање "Бањалучке гитаријаде" биће, као и прошле године, реализовано као онлajн такмичење снимљено у Клубу студената, уз поштовање свих епидемиолошких мјера, а публика ће имати прилику да погледа снимке наступа свих бендова на YоуТубе каналу "Квин Естраде" и гласа за своје фаворите до 24. децембра, када ћемо сазнати ко су побједници седме "Бањалучке гитаријаде".

На овогодишњој Гитаријади своје свирачко и стваралачко умијеће показаће сљедећи бендови: "Charna", "Абердар", "Без рикверца", "Под притиском", "Вибра" и "Futurephobia".

О побједницима ће одлучити стручни жири у чијем ће се саставу налазити легендарна имена домаће рок сцене, али и публика, која ће такође моћи да гласа за најбољи бенд и то путем "Инстаграм" и "Фејсбук" профила "Бањалучке гитаријаде", тако што ће лајковати фотографију својих фаворита.

Бенд са највише лајкова са обе странице освојиће награду публике, у виду ваучера за одржавање проба у Музичкој вјежбаоници „Чарли ", док је награда за побједике изабране од стране стурчног жирија снимање ауторске музике у Музичком центру „Павароти" у Мостару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана