Преседан: Представница Малте замијенила пјесму за такмичење – "Није ми привлачна"

ГС
Foto: Агенције

Ема Мускат представља Малту на овогодишњем такмичењу за Песму Евровизије, али прије мјесец дана промијенила је пјесму са којом ће наступати на овом такмичењу.

Упркос томе што је освојила и гласове жирија и гласове публике због пјесме "Оut of Sight" током националног такмичења за пјесму Евровизије на Малти 2022, неколико недјеља касније, Ема и малтешки емитер најавили су потпуно нову пјесму под називом "I am what I am" и промијенили првобитне планове.
"Побиједила сам на националној селекцији Малте са Оut of Sight, али је било доста помјешаних осјећања према пјесми… Људи којима се допала, људи којима није и добили смо много повратних информација са захјтевом да се пјесма промијени", Ема објашњава.
Пјевачица је сигурна да многи људи не гласају само за пјесму, већ за умјетника за кога мисле да ће најбоље представљати своју земљу.

"Дефинитивно има више мог звука на 'Оut of Sight'. То је више у оквиру онога што бих написала. То је такође аутобиографска пјесма, али за Евровизију људи желе нешто привлачније и слажем се да 'Оut of Sight' није била тако привлачна", навела је Ема, преноси Б92.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана