Луксузни бокс-сет: Кит Ричардс слави 30 рођендан албума "Main Offender" VIDEO

Б.П.
Луксузни бокс-сет: Кит Ричардс слави 30 рођендан албума "Main Offender" VIDEO

ЛОНДОН - Легендарни гитариста Кит Ричардс објавиће 18. марта супер делукс издање, поводом 30. годишњице свог другог соло албума "Main Offender" из 1992. године.

Ограничено издање укључује ремастерирану верзију албума на CD-у и LP-у, заједно са дуплим LP-ом и CD-ом претходно необјављеног концерта "Winos Live " у Лондону '92, снимљеног у култној дворани "Tovn & Country Club " у Лондону. Уз овај пакет долази књига од  88 страница, у кожном повезу, укључујуćи невиђене фотографије, репродукције руком писаних текстова, поново штампане есеје са издања албума и архивску коверту која садржи тачне реплике промотивних материјала и материјала за турнеју.

Оригинални албум је првобитно објављен у октобру 1992, четири године након соло дебија гитаристе The Rolling Stones под именом "Talk Is Cheap".  На плочи "Main Offender", свирали су као пратећи бенд X-Penisive Winos, бубњар Стив Џордан (који се недавно придружио Стоунсима на њиховој турнеји "No Filter ", гитариста Вади Вачел, басиста Чарли Дрејтон, клавијатуриста Иван Невиле, пјевачица Сара Деш и пратеćи вокали Бернард Фаулер и Бејби Флод.

-Ово је био други пут са смо били заједно у студију и свиркама. Трудио сам се да задржим те момке заједно колико год могу, то је један од најбољих бендова на свијету. То је веома интригантна екипа и у то доба њихов потенцијал тек се почео показивати. Да нисам повео Винос на пут, овај снимак би вјероватно био потпуно другачији него што јесте-рекао је Ричардс поводом овог бокс-сета. Реиздање је такође доступно као медијска књига са два LP-а, CD дигипак, LP (црни или ограничено издање црвени) плус дигитални формати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана