Концерт Џибонија вечерас на тврђави Кастел

ГС
Концерт Џибонија вечерас на тврђави Кастел

БАЊАЛУКА - На бањалучкој тврђави Кастел вечерас ће се одржати концерт једне од највећих регионалних музичких звијезда Златана Стипишића Џибонија.

Многобројна публика из Бањалуке, али и бројних других градова која је већ раније осигурала своје улазнице за овај музички спектакл, уживаће у највећим хитовима овог кантаутора, чије су пјесме пронашле пут до срца многих, саопштио је организатор, ОК тим.

Почетак наступа најављен је за 21, док ће врата тврђаве Кастел бити отворена од 19 часова.

Сви они који још увијек нису купили своју улазницу, у прилици су да то учине и данас. Улазнице ће се на Тргу Крајине, путем онлине продајног система www.gigstix.ba и путем GIGSTIX продајне мреже широм БиХ продавати до 17.30 часова. Од 19 часова улазнице ће бити могуће купити на улазу у тврђаву Кастел.

Цијене улазница на дан концерта су 25 КМ за РЕГУЛАР зону, те 40 КМ за ФАН ПИТ зону и 80 КМ за ВИП зону, с тим да ће се улазнице за зоне ФАН ПИТ и ВИП продавати до попуне капацитета истих.

За купце улазница за ВИП зону, биће отворен улаз у тврђаву Кастел из правца од ресторана „Казамат“, док ће купци улазница за ФАН ПИТ и РЕГУЛАР зону користити главни улаз у тврђаву из правца Градске тржнице Бањалука.

Све инфо о овом догађају, можете пратити на званичном евенту: https://www.facebook.com/events/309918921275741/?active_tab=discussion

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана