Фијаско протеста за Бресквицу, испред зграде РТС-а се појавило само двоје људи

ГС
Foto: Нова.рс

Протест испред зграде Радио-телевизије Србије, а који се организује због тога што је пjевачица Бресквица изгубила на такмичењу "Песма за Евровизију 24", "пукао" је јер на скупу појавило двоје људи.

Како јавља репортер портала Нова.рс, поред новинара, репортера из других редакција и људи из РТС-а, те тројице полицајаца који обезбjеђују догађај, дошло је само двоје људи.

Један од њих је у видну пијаном стању, јавља репортер Нове.рс.

Велики протест због тога што је Бресквица са пjесмом „Гнездо орлово“ наводно „оштећена“, испоставио се као „велики фијаско“.

Подсјетимо, данас у 18 сати је био заказан протест испред Јавног сервиса Србије због тога што Бресквица, која је наступала са пјесмом „Гнездо орлово“, није побиједила на такмичењу „Песма за Еворивизију 24“, него је, упркос највећем бројем гласова од публике, завршила на другом мјесту.

Иако она није та која је организовала протест, нити директно позвала људе да дођу на протест, током протеклих дана гостовала је на неколико домаћих телевизија, и више пута била упитана о поменутом протесту, чак и директно упитана да „каже нешто како би зауставила протест“, пјевачица је одговорила да „људи имају право да изразе незадовољство“.

„Ником нећу да забраним шта треба да ради“, рекла је она за „Курир“.

На телевизији „К1“, након што ју је водитељка упитала, можете ли да обуставите ово и кажете својим фановима да не праве циркус, она је рекла – не.

„Не могу да забраним било коме ако се осећа повређено у неком смислу, да његова воља није испоштована. Народ се осећа евидентно повређено и дискриминисано и ја не могу ништа ту“, рекла је Бресквица кроз смијех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана