Фавориткиња за побједу на Евросонгу пала на кладионицама након пробе VIDEO

Г.С.
Фавориткиња за побједу на Евросонгу пала на кладионицама након пробе VIDEO

Одржане су прве пробе за Евровизију, а представница Малте Дестини, која ће наступати с пјесмом “Je Me Casse”, није добила добре критике за стајлинг и наступ.

Дестини је иначе била фавориткиња до прве пробе, али је након ње пала на друго мјесто на кладионицама, а на њено мјесто доспјела је представница Француске Барбара Прави, која још није одрадила пробу.

На званичној страници Евросонга је објављено да Малта и даље има велику шансу за победу на овом музичком такмичењу, али да је ипак њена популарност пала за три одсто, са 20 на 17 одсто, што је најнижи проценат у готово двије седмице.

Како је даље наведено, иако Дестини посједује вокалне способности које су одушевиле фанове, њен стајлинг и наступ разочарали су многе.

Дестини (18) је обукла пинк комбинацију која се многима није свидјела, а на ногама је имала чизме исте боје, које је и нису баш слушале док је наступала, наводе медији.

Чак и озбиљни критичари Евросонга, попут екипе на Вивиблогсу, нагласили су да је сценски наступ, као и утисак након њега, веома лош, не само због сталинга и чињенице да Дестини не плеше, већ због њене несигурности на сцени и константног гледања у под.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана