Бубњар Квина о снимању наставка филма: Не бих хтио да ме опет оптуже да сам "уновчио" Фредија

ГС
Бубњар Квина о снимању наставка филма: Не бих хтио да ме опет оптуже да сам "уновчио" Фредија

Бубњар Квина Роџер Тејл каже да се вјероватно неће догодити наставак биоскопског хита "Боемска Рапсодија".

Објављен у новембру 2018. године, “Боемска Рапсодија” постао је најцјењенија музичка биографија свих времена, доносећи више од милијарду долара на свјетским благајнама. То је уједно и најпродаванији филм 2019. године у кућним форматима.

Упитан у новом интервјуу за Ролинг Стун има ли истине у гласинама о могућем наставку “Боемска Рапсодија”, Тајлор је рекао:

''Морам да кажем не. Заиста мислим да треба да треба да прође још година или две, да видимо како ће све да 'легне' и има ли то смисла. Филм је био сјајан хит. Јасно је да смо били пресрећни. Али мислим да не бих хтео да ме опет оптуже како сам 'уновчио' нашу каријеру и Фредија. Морам да имам врло, врло добар сценарио да би то успело. Тренутно не могу да смислим начин како бисмо наставили'' рекао је и додао:

"Ако неко смисли генијалан план, можда ћемо размислити о томе. Мислим да је то опасна територија", преноси Хедлајнер.

Прије два мјесеца Брајан Меј је такође искључио наставак филма, рекавши Ролинг Стоуну:

''Немојте мислити да о томе нисмо размишљали. Разговарали смо. У основи, тренутно нисмо заинтересован. Ствари би могле да се промјене, претпостављам, али мислим да би било тешко".

Према Меју, део изазова у снимању другог филма је тај што ће се веројатно усредсредити на битку пјевача Фредија Меркјурија са АИДС-ом, који му је дијагностификован 1987. Меркјури се против болести борио у приватности, разговарајући са само неколико одабраних блиских пријатеља у годинама које су услиједиле. Умро је у новембру 1991. године.

''Мислим да то не би било баш узбудљиво за гледање. Не кажем да је то немогуће, јер постоји сјајна прича иза тога, али тренутно не осјећамо да је то прича коју желимо да испричамо"; навео је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана