Драматичне промјене за четири знака током прољећна равнодневице!

ГС
Foto: Илустрација

Прољећна равнодневица означава почетак сезоне Овна, а ово посебно доба године доноси инспирацију, енергију и обнову

Прољећна равнодневица је одличан тренутак за нове почетке, а 2024. године наступа 20. марта у 04:07 по нашем локалном времену. Она означава почетак сезоне Овна, а ово посебно доба године доноси инспирацију, енергију и обнову.

Послије периода дуге зимске хибернације, прољеће ће нам дати снагу за опоравак и детаљан остврт и размишљање о важним стварима и тренуцима. Овај повољан датум у ствари означава средину (еквиноциј) између зимског солстиција (најкраћег дана у години) и летњег солстиција (најдужи дан).

Астролози предвиђају да посебно драматичне промјене очекују Овна, Рака, Вагу и Јарца.

Слиједи најбољи период за вас, пошто почиње зодијачка сезона Овна. Ваш темепрамент је по природи ватрен, па не подносите када вам неко други говори шта и како треба да радите. Прољећна равнодневица доноси важне личне спознаје, а овај период биће повољан за креативност и тимски рад. Зато је битно да спроведете сопствене идеје што је приј

е могуће. На пољу приватног живота можете да очекујете узбуђење, које би могло да вам промијени живот.

Мјесец ће бити у вашој кући породичних вриједности током равнодневице, па би требало да проводите што више времена са својим најмилијима. Потпуно ћете се посветити пријатним кућним пословима и обавезама. Са срећ́ним Јупитером у коњункцији са непредвидивим Ураном, ваш мозак ће по свој прилици генерисати невјероватно профитабилне идеје.

Астролошки аспекти равнодневице охрабриће вас да изађете из своје зоне комфора и постанете друштвени лептир. У области комуникације доживећете истинско задовољство, а највероватније вам се смеши и леп профит. Можете очекивати успешне састанке, преговоре и интересантне предлоге. Треба да искористите невероватан смисао за хумор који поседујете, како бисте доспели у ценар пажње. Покажите колико сте духовити – тиме можете импресионирати веома утицајне људе.

Раковима су увијек везе и међуљудски односи изнад материјалних ствари. Међутим, како се март буде ближио крају, највероватније ћете увидјети да лична срећа и успјех у каријери не морају да буду међусобно искључиви. Прољећна равнодневица помоћи ће вам да боље развијете своју финансијску писменост. Требало би више да научите о различитим стратегијама улагања. Пријатељи и бивше колеге могу да вам помогну у каријери.

Прољеће доноси Лавовима додатну мотивацију за успјех. Пошто је Уран недавно прешао у ваш супротни знак – Водолију, није чудо што сте били мало повученији. Међутим, овај период се ближи крају, барем на одређено вријеме. Наћи ћете се у центру пажње – не само због личних амбиција. Спремни сте да преузмете одговорност на послу и да истовремено будете узор својим најмилијима.

Пошто се стабилан и спор Сатурн налази у опозицији са вашим знаком Зодијака, морате да одвојите одређено вријеме да се опустите и одморите. У супротном, ако не буде пронашли могућност да успоставите равнотежу, прети вам да сагорите на послу. Зато је еквиноциј одлично вријеме за медитацију, планирање, опуштену шетњу природом, али и вођење дневника. Како бисте примили важне поруке које вам шаље Свемир, неопходно је да слушате своју интуицију.

Прољећна равнодневица ćе нагласити сектор пријатељства, па је сада прави тренутак да уложите више енергије у комуникацију. Много боље ћете се осјећати када буде проводили вријеме са својим тимом. Могуће је да ће вам групни састанци, нова познанства, заједничке активности и преговори неочекивано помоћи, како бисте постигли невјероватан успјех у каријери.

Прољећна равнодневица ćе у вама пробудити снажну жељу да се попнете на компанијској лествици, или да коначно почнете да радите за себе. Дјелује да тачно знате које кораке морате да предузмете. Имате бројне разлоге да се осјећате пуни самопоуздања – само треба да ухватите овај талас успјеха и мотивације. Са Венером, Сатурном и Нептуном у вашој куćи романтике, могуће да ћете осјећати повећану жељу да се отворите свом партнеру.

Прољећна равнодневица пробудиће вашу жељу да истражите непознате земље. Међутим, није ријеч само о путовању. Гдје год да кренете, чак и ако није далеко од куће, обавезно обратите пажњу на сопствени морал. Вјероватно је најбоље да са собом поведете некога ко вам је близак, како би вам пружио неопходну подршку.

Јарчеве прати репутација вука самотњака. Међутим, прољеће ће бити сјајно вријеме да се фокусирате на сарадњу са другима, умјесто на пројекте на којима ћете радити сами. Колеге ће знати да цене ваш аналитички ум и упорну природу. Прољећна равнодневица ће бити посебно повољан период за креативност. Такође, немојте заборавити да обратите пажњу на своје здравље.

У последње вријеме недостаје вам међусобно разумевање у породици. Срећом, прољећна равнодневица нагласиће љубав и међуљудске односе, па ће се ствари побољшати. Уран је недавно ушао у ваш знак, а пред вама је велика година. Умјесто да се искључиво фокусирате на размишљање о егзистенцији, дозволите себи да стварате, предузмете акцију и отворите нове хоризонте.

Рибе краси сањарска природа и веома су осјетљиве, тако да организованост на радном мјесту представља прави изазов за вас. Утицај прољећне равнодневице ће вам, срећом, помоћи да развијете нове добре навике. Усредсредите се на најбитније задатке и радите на својој дневној рутини.

Средите хаос у својим орманима, а могуће је да је ово прави тренутак за кратко романтично путовање са партнером.




























 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана