Дневни хороскоп за 14. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Дневни хороскоп за 14. март вам доноси борбу разума и срца. Очекује вас важна одлука и нисте сигурни којим путем да кренете. Саслушајте савјете од чланова породице, али послушајте своју интуицију. То је једини начин да се не кајете какав год исход био. Љубавна ситуација одлична!

Бик

Ваш дневни хороскоп вам предвиђа пословни успјех! Задовољни сте постигнутим резултатима, али желите још. Ослоните се на млађег колегу, заиста вам пружа помоћ и вјетар у леђа. Вечерас направите опуштајуће вријеме, спремите купку, пустите музику и уживајте у свему што сте урадили.

Близанци

Звијезде вам предвиђају сјајно расположење, позитивну енергију и осмијех од ува до ува! Искористите дан да се одужите блиским људима, припремите им неко изненађење. Прија вам пажња коју добијате од партнера, али чини се да се плашите јаких емоција. Нема потребе, изгледа да сте спремни за виши корак у вези.

Рак

Данас се суочавате са проблемом који је био неизбјежан. Ако је ријеч о ситуацији са посла, чувајте се ријечи изговорених у афекту. Уколико се ради о свађи на љубавном пољу, могуће је да се трећа особа мијеша у ваш однос са партнером. Било како било, данас је дан да ријешите све што вас мучи.

Лав

Дневни хороскоп за 14. март вам предвиђа прегршт обавеза. Повољан је дан за велике куповине, потписивање уговора или новчане трансакције. Крај дана ће обиљежити олакшање, завршићете све што сте зацртали. Могуће су размирице у љубави, али ријешићете их брже него што сте мислили.

Дјевица

Превише анализирате ситнице на које други ни не обраћају пажњу. То може да вас одведе у вртлог размишљања без почетка и краја, а то вам је најмање потребно. Мисли могу да вас коче у корацима које треба да предузмете. Све је једноставније него што мислите, размислите да ли вам је рјешење испред носа.

Вага

Дневни хороскоп за 14. март вас савјетује да се клоните токсичних људи. Нерасположени сте, иако ни сами не знате узрок. Можда је разлог што вас црпе туђи проблеми. Осамите се, искључите мобилни телефон и уживајте у ономе у чему желите. Видјећете разлику која ће вам пријати.

Шкорпија

Данас вас занима само љубав и ништа друго! Жељни сте пажње и недостаје вам страст која је у протеклом периоду изостала. Спремни сте да пружите пажњу више него иначе. Препустите се, вратиће вам се вишеструко. Средином дана можете да очекујете сјајне вијести које се тичу посла!

Стријелац

Имате доста обавеза. Потрудите се да будете боље организовани, јер сте прилично расијани. Не нервирајте се превише ако не можете да промијените неке ствари, него завршите шта можете уз помоћ других људи. Хороскоп вас савјетује да више спавате, водите рачуна о имунитету.

Јарац

Било би добро да престанете да саботирате сами себе. Организујте се боље и изађите из хаоса у ком сте тренутно. Потрудите се да будете темељни на радном мјесту. Нема потребе да сумњате у своје идеје, изнесите их и видјећете повратне реакције. Биће одличне!

Водолија

Могућ је прилив новца, али не би било добро да баш све потрошите. Најбоље би било да се усредсредите на штедњу. Нека женска особа може да вам саопшти добре вијести у вези са послом. Пословна прилика треба да се искористи, чак и ако је то нешто са чим немате додирних тачака.

Рибе

Дневни хороскоп за 14. март вам доноси изненађење! Дуго сте жељели да се деси нешто што вам је дјеловало недостижно. Сада ћете се увјерити да све можете, частите породицу и пријатеље! Вечерас слиједи славље, али и једно занимљиво познанство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана