Инстаграм многима није радио: Проблеми су сада ријешени

B92
Foto: Ilustracija

Уколико сте синоћ имали проблема са приступањем Инстаграму - нисте једини. Извјештаји широм интернета (Даундетектор, Редит), указују на то да су бројни корисници пријављивали различите грешке са сервисом

Корисници Инстаграма су примјећивали екране на којима нису улоговани, странице са празним објавама фотографија, "Велком то Инстаграм" поруке као да имају потпуно нови налог или фидове који се не учитавају након неколико фотографија.

Рано јутрос, после поноћи, Инстаграм је објавио да су поменути проблеми ријешени, па би апликација требало поново да функционише без проблема.
У изјави за Д Верге, из Инстаграма су истакли: "Током јучерашњег дана корисници су имали проблема са приступањем Инстаграму. Решили смо проблем брзо за све који су били погођени овим и извињавамо се због неугодности".

Занимљиво је да престанак рада Инстаграма није био у вези са неком посебном функцијом, тако да остали сервиси раде. НетБлокс је пријавио да су проблеми са Инстаграмом уочени на глобалном нивоу, али сада више нема блокирања рада који је широко распрострањен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана