Instagram mnogima nije radio: Problemi su sada riješeni

B92
Foto: Ilustracija

Ukoliko ste sinoć imali problema sa pristupanjem Instagramu - niste jedini. Izvještaji širom interneta (Daundetektor, Redit), ukazuju na to da su brojni korisnici prijavljivali različite greške sa servisom

Korisnici Instagrama su primjećivali ekrane na kojima nisu ulogovani, stranice sa praznim objavama fotografija, "Velkom to Instagram" poruke kao da imaju potpuno novi nalog ili fidove koji se ne učitavaju nakon nekoliko fotografija.

Rano jutros, posle ponoći, Instagram je objavio da su pomenuti problemi riješeni, pa bi aplikacija trebalo ponovo da funkcioniše bez problema.
U izjavi za D Verge, iz Instagrama su istakli: "Tokom jučerašnjeg dana korisnici su imali problema sa pristupanjem Instagramu. Rešili smo problem brzo za sve koji su bili pogođeni ovim i izvinjavamo se zbog neugodnosti".

Zanimljivo je da prestanak rada Instagrama nije bio u vezi sa nekom posebnom funkcijom, tako da ostali servisi rade. NetBloks je prijavio da su problemi sa Instagramom uočeni na globalnom nivou, ali sada više nema blokiranja rada koji je široko rasprostranjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana