Suzuki Jimny Black Bison изгледа попут мале Мерцедесове Г-Класе

ГС
Suzuki Jimny Black Bison изгледа попут мале Мерцедесове Г-Класе

Мали јапански теренац Suzuki Jimny неријетко надмаши много скупље и веће теренце, а компанија Wald International је порадила на његовом изгледу.

Jimny је вољен широм свијета, а Wald International га је модифицирао и учинио сличним Мерцедесовој Г-Класи. Названа Black Bison, ова верзија доноси модификације екстеријера и унутрашњост, а ту су и нови сетови 15 и 16-инчних Vorsalino фелги с оф-род гумама.

Black Bison има вентилацијске отворе на поклопцу мотору, нову предњу маску и заштиту подвозја, као и ЛЕД свјетла интегрисана у браник. И на кров су постављена додатна свјетла, а агресивном изгледу доприносе масивни блатобрани. 

На стражњем дијелу је мали спојлер, а ту су и бочни завршеци издувних цијеви који подсјећају на оне код Г-Класе, а то кошта 1.212 долара.

Унутрашњост је такођер модифицирана с укусом, управљач је пресвучен кожом са црвеним концем, на патосницама су ознаке Wald Internationalа, а шавови кожних пресвлака сједишта су у облику дијаманта. Ове модификације коштају између 520 и 710 долара.

Jimny покреће 1,5-литарски мотор који развија 101 КС, а упарен је с четверостепеним аутоматским или петостепеним мануелним мјењачем. 

Љубитељи оф-рода ће цијенити погон на сва четири точка с редуктором.

Black Bison третман су већ прошли Rolls-Royce Cullinan, Мерцедес-Бенз Г-Класа и Тоyота Hilux.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана