Црвендакић: Асвел је био прилика да изађем из зоне комфора

Танјуг
Црвендакић: Асвел је био прилика да изађем из зоне комфора

БЕОГРАД - Доскорашња кошаркашица мађарског Шопрона Александра Црвендакић рекла је да понуда француског Асвела била прилика да изађе из зоне комфора и направи неку промену у каријери.

Крилни центар српске репрезентације пре неколико дана напустила је мађарски клуб после шест сезона, са којим је два пута учествовала на фајнал фору Евролиге, освојила пет титула првака Мађарске и четири трофеја Купа.

"Било ми је тешко из разлога шсто см се везала за Шопрон. Била сам тамо шест сезона. Биће ми чудно, јер нисам прелазила из клуба у клуб, али све је то нормално. Морало је да се деси да одем из Шопрона, не што је мени тамо било лоше или нешто није ваљало, већ што сам осетила да морам да променим несто и да изађем из зоне комфора. Просто да доживим неко ново искуство", рекла је Црвендакић Тањугу.

Како каже, одлазак у Асвел је била прилика коју није желела да пропусти.

"Свидела ми се опција из Лиона, јер они из године у годину све више напредују као клуб. Имају веома добре европске играче. Систем клуба је такав да се стално напредује, а следеће године праве екипу за фајнал-фор Евролиге", закључила је Црвендакић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана