Crvendakić: Asvel je bio prilika da izađem iz zone komfora

Tanjug
Crvendakić: Asvel je bio prilika da izađem iz zone komfora

BEOGRAD - Doskorašnja košarkašica mađarskog Šoprona Aleksandra Crvendakić rekla je da ponuda francuskog Asvela bila prilika da izađe iz zone komfora i napravi neku promenu u karijeri.

Krilni centar srpske reprezentacije pre nekoliko dana napustila je mađarski klub posle šest sezona, sa kojim je dva puta učestvovala na fajnal foru Evrolige, osvojila pet titula prvaka Mađarske i četiri trofeja Kupa.

"Bilo mi je teško iz razloga šsto sm se vezala za Šopron. Bila sam tamo šest sezona. Biće mi čudno, jer nisam prelazila iz kluba u klub, ali sve je to normalno. Moralo je da se desi da odem iz Šoprona, ne što je meni tamo bilo loše ili nešto nije valjalo, već što sam osetila da moram da promenim nesto i da izađem iz zone komfora. Prosto da doživim neko novo iskustvo", rekla je Crvendakić Tanjugu.

Kako kaže, odlazak u Asvel je bila prilika koju nije želela da propusti.

"Svidela mi se opcija iz Liona, jer oni iz godine u godinu sve više napreduju kao klub. Imaju veoma dobre evropske igrače. Sistem kluba je takav da se stalno napreduje, a sledeće godine prave ekipu za fajnal-for Evrolige", zaključila je Crvendakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana