Слободан Милановић, фудбалер Крупе: Сви дишемо као један

Дарко Пашагић
Слободан Милановић, фудбалер Крупе: Сви дишемо као један

Бањалука - Фудбалери Крупе и у другој сезони у Премијер лиги наставили су са одличним издањима, а првотимац овог клуба Слободан Милановић истиче да је кључ успјеха атмосфера која влада у овом клубу.

Играч који је у Крупу на Врбасу стигао у јулу 2014. године, када је овај клуб изборио пласман у Прву лигу Републике Српске наглашава да у Крупи сви дишу као један и да је таква ситуација од првог дана када је дошао у Крупу на Врбасу.

- Може се слободно рећи да је атмосфера у Крупи међу играчима, стручним штабом и управом породична и то је разлог што биљежимо овако добре резултате - истакао је Милановић.

У првих десет кола овај офанзивни везни фудбалер сакупио је девет наступа, уписао и двије асистенције, а пропустио је само сусрет против Слободе из Тузле и то због прехладе.

- Најмање је битно ко ће истрчати на терен, најважније је да се биљеже добри резултати. Надам се да ћемо наставити у истом ритму - рекао је Милановић.

У наредна три првенствена сусрета Крупа је домаћин и по његовим ријечима они би могли одредити даљи ток ове сезоне.

- Домаћини смо прво Широком Бријегу, потом Раднику и Витезу. Тим из Херцеговине се бори за сам врх табеле, док су Бијељинци и Витез у доњем дијелу, што значи да ће сваки овај меч имати своју тежину. Међутим, изазова се не бојимо и очекујем да у све и једном пружимо добре партије. Било би идеално када бисмо освојили свих девет бодова и тако се на корак ближе примакли Лиги за првака, али ићи ћемо корак по корак - додао је Милановић, који је каријеру почео у Борцу из Козарске Дубице, а у Крупу стигао из Рудар Приједора.

Локомотива

Првенствену паузу фудбалери Крупе искористили су за контролни меч у Загребу против Локомотиве, који је завршен неријешено, 1:1, а стријелац изједначујућег поготка за Крупу био је управо Слободан Милановић.

- Ово је за нас била одлична провјера да видимо гдје смо у односу на екипу, која је посљедњих година у самом врху хрватског фудбала. Драго ми је што сам постигао гол и тако наставио ову нашу успјешну серију - рекао је Милановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана