Крунић најавио промјене у тиму против Радника

Синиша Котараш
Крунић најавио промјене у тиму против Радника

Тузла - Безидејна игра у већем дијелу утакмице коштала је фудбалере Борца бољег резултата на гостовању код Тузла ситија (1:2).

Бањалучани сада имају побједу, реми и пораз, што је солидан резултат имајући у виду да су се тек вратили у елиту и да нови тренер Бранислав Крунић на располагању има прилично реновиран тим са много новајлија. Ипак, утисак је да је приказано у ових 270 минута много мање од онога што ова екипа може. Природно је да Борац против Жељезничара у гостима одигра мало повученије и чека шансу из контранапада, али се у утакмицама са Звијездом и Тузла ситијем очекивала офанзивнија игра. Свјестан је тога и Крунић који је најавио промјене у почетној постави, а можда и формацији већ у сљедећем колу против Радника.

- Испред нас је цијела седмица рада и тешко је да сада причам о промјенама, али је врло могуће да ће их бити. Драго ми је да се у конкуренцију за тим враћа Александар Субић, а могуће је да прилику добије још један или два играча. Све наравно зависи од рада на тренинзима и начина игре противника - рекао је Крунић. 

Борац је кретао офанзивније ка голу противника тек у тренуцима када је губио. То се десило и послије првог и послије другог гола Воје Убипарипа, само што једини стријелац за “црвено-плаве” ове сезоне Стојан Врањеш у судијској надокнади није имао среће јер је сјајно лобовао Азира Муминовића, али је лопта погодила стативу. Крунић је ипак био прилично задовољан првим полувременом меча на Тушњу.

- У потпуности смо контролисали игру и чак направили неколико опасних контри из којих смо морали доћи до гола. Нажалост, поново смо заказали у завршници, али је и 0:0 био добар резултат за нас. Вјеровао сам да у наставку можемо и боље али нас је сјајни погодак Воје Убипарипа пресјекао. Успјели смо да се вратимо, били ближи другом голу, имали контру “три на два”, нисмо је искористили, али је зато домаћин знао да нас казни и нанесе нам пораз који, по свему виђеном, нисмо заслужили - истакао је Крунић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана