Без замјене за Стевића

Милан Зубовић
Без замјене за Стевића

ЛАКТАШИ - Управа Игокее нема у плану да доводи замјену за Оливера Стевића, који се придружио Сан Пабло Бургосу, тако да ће више минута на позицији крилног центра имати Дорел Рајт и Далибор Илић када се опорави од повреде леђа.

- Дан прије утакмице са Крком Стевић је знао да ће у Шпанију, али је одлучио да одигра тај меч и био је на висини задатка, тако да је велика штета што нисмо добили. Његов одлазак није изненађење јер смо се на почетку договорили да игра све док му не искрсне понуда из Шпаније и захвални смо му што је био део нашег тима. Не тражимо ништа и морамо да збијемо редове јер знам да имамо квалитетну екипу и да ће све кренути узлазном путањом. Следи нам меч са Мегом, који је можда и најбитнији у овом делу сезоне, а играчи имају довољно искуства да преброде кризу јер су се током каријера сусретали са оваквим ситуацијама. На четири утакмице имали смо прилику да славимо, али је тас на ваги пресудио у корист противника, а да је било тако, сада бисмо причали другачију причу - рекао је спортски директор Игокее Вук Радивојевић.

У три посљедња сусрета у редовима Игокее није било Марка Томаса, који би требало да заигра у наредном колу.

- Томас је имао проблема са повредом и могао је да игра против Крке, али нисмо желели да ризикујемо, тако да га очекујем у саставу против Меге у недељу од поднева - казао је Радивојевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана