Професор историје пао на питању о митолошком лику

ГС
Професор историје пао на питању о митолошком лику

У овоседмичној емисији квиза "Тко жели бити милијунаш?" такмичио се професор историје и географије Игор Домшић из Доње Ковачице поред Бјеловара, којег је публика умало зезнула на 11. питању.

"Сви су понуђени митолошки ликови многоглави, али тачно четири главе има?", гласило је питање, а понуђени одговори били су: бог Световид, неман Хидра, пас Кербер, пас Орт.

Игор није знао тачан одговор па је одлучио питати публику која је највише гласова дала одговору Б) неман Хидра, а најмање гласова одговору под А) бог Световид.

Прије него што је одлучио послушати публику, искористио је и посљедњи џокер "пола-пола" којим је елиминисан одговор за који је публика дала највише гласова.

Игор је затим одлучио погађати између два понуђена одговора јер на 11. питању нема шта изгубити, али нажалост одлучио се за погрешан, онај под Ц, пас Кербер.

Тачан одговор је био бог Световид, за који је публика дала само три одсто гласова, а Игор је напустио квиз с већ освојених 5.000 евра из прошле емисије, преноси Индекс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана