Ибица без журки и опијања, строга ограничења за туристе

ГС
Ибица без журки и опијања, строга ограничења за туристе

Влада Балеарских острва жели да сузбије репутацију овог архипелага као мјеста за забаву и злоупотребу алкохола увођењем нових строгих ограничења и казни за кршење правила која ће утицати на туристе.

На примјер, неће више бити хаппy хоур и сличних промо понуда које подстичу конзумирање алкохола. Продавнице које продају алкохол морају да буду затворене од 21.30 до 8 ујутро, а и даље је на снази забрана организовања обилажење пабова и забава на бродовима.

Туристима који су уплатили алл инцлусиве одмор, биће допуштено да попију само шест пића дневно, и то три пића око ручка и три током вечери.

Правила се односе на алл-инцлусиве туристе на Ибици, као и на подручјима Плаја де Палма, Ел Аренал, Магалуф и Wест Енд Сант Антони де Портманy.

Осим правила о алкохолу, уведена су и друга ограничења укључујући забрану скакања између балкона. Мјеста за која се утврди да крше ова правила с "озбиљним и врло тешким прекршајима" могу се суочити с казнама од 60.000 до 600.000 евра, уз забрану пословања до три године.

Појединци за које се утврди да крше правила могу бити кажњени са новчаном казном од 1.000 до 6.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана