За младе у Модричи 8.500 КМ

Срна
За младе у Модричи 8.500 КМ

Модрича - Начелник општине Модрича Младен Крекић рекао је данас на сједници Омладинског парламента Средњошколског центра “Јован Цвијић” да ће општина из локалног буџета издвојити 8.500 КМ за реализацију четири пројекта овог парламента у школској 2015/2016. години.

Крекић је изразио задовољство радом Омладинског парламента који је за седам година постојања реализовао бројне пројекте у Модричи.

“Општина подржава рад Омладинског парламента од његовог оснивања”, рекао је Крекић и истакао да ће у буџету и убудуће бити планирана средства за побољшање услова школовања и боравка у школи. 

Предсједни Омладинског парламента Милица Новаковић, ученица Гимназије, рекла је да је, захваљујући подршци руководства Модриче, одај Омладински парламент једини у Републици Српској који је након оснивања 2008. године наставио са радом.

“Млади имају имају добре идеје и корисни су чланови друштва”, рекла је Новаковићева и нагласила да је Омладински парламент за ову школску годину одборио два “мала пројекта” укупне вријенсоти 2.100 КМ и два “велика пројекта” у износу од 6.400 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана