Вучић: Бомбу у Зубином потоку бацили Срби

Срна
Вучић: Бомбу у Зубином потоку бацили Срби

Зубин Поток - Премијер Србије Александар Вучић потврдио је да су бомбу на спортску халу у Зубином Потоку протекле ноћи бацили Срби и поручио им да ће се борити и за њих и њихове породице.

Вучић, који борави на Космету, рекао је да сви у Зубином Потоку отприлике знају како и из које "кухиње" су дошли и бомба и рафали, али да је поносан што им данас нико није поменуо име.


"Мој одговор тим нашим Србима који су на такав начин желели да ме дочекају је - нека вам је Богом просто, борићу се и за вас и ваше породице да живите на својим огњиштима и да будете срећни и задовољнији него данас", рекао је Вучић на предизборној конвенцији СНС-а у Зубином Потоку, преносе београдски медији.

Вучић је рекао да не жели више да говори о починиоцима напада. "И после бомбе и рафала нисмо их поменули ниједном речју, име им нисмо изговорили, јер хоћемо уједињену Србију, Србију против мржње, а не Србију мржње, хоћемо Србију јединства и победе", рекао је Вучић.

Конвенција СНС-а одржава се у спортској хали на коју је ноћас око 3.00 часа бачена експлозивна направа и пуцано из аутоматског оружја.

У експлозији је оштећен аутомобил који је био паркиран у близини, а пукла су и нека стакла на хали, али није било повријеђених.

Косовска полиција одмах је обавила увиђај на лицу мјеста и подигла степен безбједности у Зубином Потоку на највиши ниво, а званичног саопштења о инциденту није било.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана