Владајућа коалиција опредијељена за подршку заједничким кандидатима

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА- Владајућа коалиција опредијељена је за подршку заједничким кандидатима за појединачне функције за предстојеће опште изборе, рекао је предсједник СНСД Милорад Додик након одржане сједнице владајуће коалиције.

"Радује ме што је исказано јединство по тим питањима. Разговарали смо о економској ситуацији и желимо да потврдимо да је ситуаца стабилна и да је то омогућило повећање плата и пензија које ће кумулативно бити 158 милиона КМ", рекао је Додик, додајући да ће основна питања бити економија, статус Републике Српске, борба против криминала и корупције.

Он је истакао да ће на наредним састанкима коалиције бити инволвирани неки ставови у вези са омладинском политиком те да већ има елемената изборне кампање и да су потпуно спремни за изборе 2. октобра.

"Муслиманска политика подржана од стране међународних актера доживљава врхунац, али то је фарса која неће опстати. Међународни интервенцизам се протеже на микропитања и то је неприхватљиво", рекао је Додик понављајући да БиХ формално правно није у стању предузимања санкција према Руској Федерацији и да ће тако и остати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана