Vladajuća koalicija opredijeljena za podršku zajedničkim kandidatima

GS
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Vladajuća koalicija opredijeljena je za podršku zajedničkim kandidatima za pojedinačne funkcije za predstojeće opšte izbore, rekao je predsjednik SNSD Milorad Dodik nakon održane sjednice vladajuće koalicije.

"Raduje me što je iskazano jedinstvo po tim pitanjima. Razgovarali smo o ekonomskoj situaciji i želimo da potvrdimo da je situaca stabilna i da je to omogućilo povećanje plata i penzija koje će kumulativno biti 158 miliona KM", rekao je Dodik, dodajući da će osnovna pitanja biti ekonomija, status Republike Srpske, borba protiv kriminala i korupcije.

On je istakao da će na narednim sastankima koalicije biti involvirani neki stavovi u vezi sa omladinskom politikom te da već ima elemenata izborne kampanje i da su potpuno spremni za izbore 2. oktobra.

"Muslimanska politika podržana od strane međunarodnih aktera doživljava vrhunac, ali to je farsa koja neće opstati. Međunarodni intervencizam se proteže na mikropitanja i to je neprihvatljivo", rekao je Dodik ponavljajući da BiH formalno pravno nije u stanju preduzimanja sankcija prema Ruskoj Federaciji i da će tako i ostati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana