Стевандић показао пријетеће и увредљиве поруке које је добио

N1
Стевандић показао пријетеће и увредљиве поруке које је добио

Бањалука - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић одржао је конференцију за медије на којој је коментарисао тренутну политичку ситуацију, али и пријетње које су упућене њему, предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику, предсједници РС Жељки Цвијановић иминистру унутрашњих послова РС Драгану Лукачу.

Стевандић је такође показао и поруке које је примио.

Предсједник Уједињене Српске је рекао да се забрана припадницима полиције РС да штите Додика може протумачити као покушај стварања кризе.

“Ово је незабиљежено и поруке које ми у РС можемо разумјети само као покушај стварања криза. Сваки представник из РС би био угрожен. Још нема одговора на покушај убиства господина Вучића, а угрозиле су га сличне агенције”, казао је Стевандић.

Додао је да се ствара “медијска харанга против Додика”.

“Могуће да се све ово ради у једној другој врсти координација, од СЗП до остатака АИД-а. Рјешења постоје, прво да они који су одговорни за овакве поступке поднесу оставке. Господин Вилић би требало да буде смијењен преко Одбора за надзор над радом полицијских тијела. Сада нема ко да врши неке врсте промјена и надзора, а ја мислим да би било добро да се сви дозову памети”, додао је Стевандић, преноси телевизија “Н1”.

Он је додао да се Додику онемогућава да ради свој посао.

“Господин Додик се онемогућава да ради свој посао, његова безбједност је угрожена а на неки начин се покушава спријечити изборни резултат. Моја порука је да се ману узалудног посла, ми у РС смо спремни да разоткријемо сваку врсту сумњивих радњи”, рекао је Стевандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана