Срђан Ранкић приступа Народном фронту Јелене Тривић

ГС
Срђан Ранкић приступа Народном фронту Јелене Тривић

БРАТУНАЦ – Срђан Ранкић, предсједник Српског народног покрета (СНП) и чланови ове партије из Братунца, придружиће се Народном фронту који оснива Јелена Тривић, потврдила је Тривићева на свом „Фејсбук“ профилу.

Идеја Народног фронта се већ шири цијелом Републиком Српском. Након Зворника, синоћ је одржан и први састанак у Братунцу и посебно ми је драго што Срђан Ранкић са својим Српским народним покретом постаје дио Народног фронта - написала је Тривићева уз фотографије са Ранкићем.

Она је поручила да је Ранкић неко ко је подржао њену кандидатуру за предсједника Републике Српске, те да је она исто учинила приликом његове кандидатуре за начелника Братунца.

-Срђан је неко ко је у изазовним временима пружио мени јавну подршку као кандидату за предсједника Републике Српске и ја сам му на томе јако захвална. На својој кожи је осјетио шта значи када се Режим жељан опстанка на власти окоми на једног човјека силом цијеле своје машинерије. Наш кључни задатак је слом режима у Републици Српској, а да бисмо у томе успјели, потребно је да направимо озбиљну „војску“ људи који истински желе промјене, како бисмо у нове изборе који долазе ушли спремнији за оно што се дешава на терену на дан избора, што нажалост протеклих година није био случај - закључила је она.

Јуче је Народном фронту приступио велики број грађана у Зворнику, а подсјетимо а Фронту су пришли Саша Борјан, предсједник ГО ПДП-а Требиње, са готово комплетним руководством у овом граду и Слободан Станић, бивши предсједник Одбора за здравство СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана