Радмановић: Престати са политичким надметањима док траје битка за живот

Агенције
Радмановић: Престати са политичким надметањима док траје битка за живот

САРАЈЕВО - Предсједавајући Представничког дома Парламента БиХ Небојша Радмановић, који је данас преузео ту дужност, истакао је да је неопходно престати са политичким надметањима док траје битка за живот.

- Дужност предсједавајућег преузимам у тешком времену, у тренутку када се цијела земља и сви наши грађани суочавају са пандемијом вируса корона, вирусом који улази у наше куће, напада здравље и угрожава животе наших породица, родбине, пријатеља, комшија и познаника. Желим да упутим честитке и најбоље жеље онима који су у свакодневној, директној и непосредној борби за здравље и животе наших људи, нашим љекарима и медицинском особљу, као и онима који су свакодневно изложени вирусу у настојању да обезбиједе нормалан живот грађана ове земље – истакао је Радмановић.

Честитао је и члановима кризних штабова власти на свим нивоима, чврсто, како каже, увјерен да раде добар посао и да мјере које предузимају дају добре резултате".

Препоручио је да се "спусти лопта".

 

- Сматрам да је неопходно да престанемо са политичким надметањима док траје битка за живот. Вријеме је за координацију и заједнички рад власти на свим нивоима како бисмо побиједили ову глобалну пошаст – истакао је Радмановић.

Додао је да су чланови Колегијума Представничког дома у сталном контакту, у настојању да пронађу рјешење за организацију сједница дома, узимајући у обзир сва ограничења, мјере и одлуке кризних штабова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана