Radmanović: Prestati sa političkim nadmetanjima dok traje bitka za život

Agencije
Radmanović: Prestati sa političkim nadmetanjima dok traje bitka za život

SARAJEVO - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta BiH Nebojša Radmanović, koji je danas preuzeo tu dužnost, istakao je da je neophodno prestati sa političkim nadmetanjima dok traje bitka za život.

- Dužnost predsjedavajućeg preuzimam u teškom vremenu, u trenutku kada se cijela zemlja i svi naši građani suočavaju sa pandemijom virusa korona, virusom koji ulazi u naše kuće, napada zdravlje i ugrožava živote naših porodica, rodbine, prijatelja, komšija i poznanika. Želim da uputim čestitke i najbolje želje onima koji su u svakodnevnoj, direktnoj i neposrednoj borbi za zdravlje i živote naših ljudi, našim ljekarima i medicinskom osoblju, kao i onima koji su svakodnevno izloženi virusu u nastojanju da obezbijede normalan život građana ove zemlje – istakao je Radmanović.

Čestitao je i članovima kriznih štabova vlasti na svim nivoima, čvrsto, kako kaže, uvjeren da rade dobar posao i da mjere koje preduzimaju daju dobre rezultate".

Preporučio je da se "spusti lopta".

 

- Smatram da je neophodno da prestanemo sa političkim nadmetanjima dok traje bitka za život. Vrijeme je za koordinaciju i zajednički rad vlasti na svim nivoima kako bismo pobijedili ovu globalnu pošast – istakao je Radmanović.

Dodao je da su članovi Kolegijuma Predstavničkog doma u stalnom kontaktu, u nastojanju da pronađu rješenje za organizaciju sjednica doma, uzimajući u obzir sva ograničenja, mjere i odluke kriznih štabova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana